Izberi oddelek
Prijava »
Količina:

0


Znesek:

0,00

DIREKTblack regalna rešitev

Predstavljamo vam novo ponudbo inovativnih regalov za organizacijo orodja, ki so zasnovani za učinkovito shranjevanje in dostopnost tako orodja kot tudi materiala. Ponudba vključuje številne rešitve, ki bodo vaše delo olajšale, povečale produktivnost in prihranile mnogo »živcev«.

DIRECTblack regalna rešitev
  1. Organiziranje vijakov: regali vsebujejo posebne škatlice za vijake različnih velikosti in tipov. To vam omogoča, da vse vijake ločite in uredite po kategorijah, kar zmanjša izgubo časa pri iskanju pravega vijaka.
  2. Pomični predali: Regali so opremljeni s pomičnimi predali, ki omogočajo enostaven dostop do orodja. Predali so primerni za shranjevanje majhnih predmetov, kot so matice, vijaki in podložke, in omogočajo čisto in organizirano postavitev.
  3. Označevalci: Vsak predal v regalu ima označevalce, ki omogočajo enostavno identifikacijo vsebine. To pomeni, da lahko na prvi pogled prepoznate, kje se nahajajo določeni tipi vijakov.
  4. Prilagodljiva postavitev: Regali so prilagodljivi in omogočajo, da organizirate orodje glede na vaše potrebe. Višino in širino polic lahko spremenite, da se prilegajo različnim velikostim pripomočkov.
  5. Trajna konstrukcija: Regali so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in varno shranjevanje vašega orodja. To pomeni manj potrebe po zamenjavi ali vzdrževanju.
  6. Enostavna montaža: Regali so enostavni za sestavljanje in razstavljanje, kar vam prihrani čas in napore pri namestitvi.

Z regali DIREKTblack boste tako povečali produktivnost, izboljšali delovni tok ter prihranili čas in denar. Ne glede na to, ali ste profesionalni obrtnik ali domači mojster, vam bodo regali zagotovili odlično izkušnjo pri organizaciji pripomočkov.